Leírás és Paraméterek
ST. DALFOUR világszerte jó hírnevet szerzett vezető termékének, “100% -os gyümölcsdesszertnek”, tehát lekvárjainak köszönhetően. A lekváraikban hagyományosan használt cukor helyett gyümölcscukrot (koncentrált gyümölcslét) használnak. Innovációját, hogy koncentrál gyümölcslét használnak a lekvárok édesítésére, egy ősi tartósítási eljárás inspirálta. Eredeti francia családi receptet követve, a St. Dalfour gyümölcslekvárokat kézzel készítik Franciaország Aquitaine régiójában, Bordeaux közelében. Ez a Franciaország délnyugati részén fekvő régió híres szőlőültetvényeiről, valamint gazdag gyümölcstermesztő területeiről.
Magas gyümölcstartalommal rendelkező termékek választékát nyújtja a fogyasztóinak. Természetes gyümölcslé koncentrátummal édesített, magas gyümölcstartalmú, sűrű narancs dzsem. Kizárólag természetes alapanyagokból készül. Minden termékük a legmagasabb minőségű, mesterséges színezőanyag és tartósítószerek nélkül készülnek, egészségesek, valmaint ízletesek. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes módon előforduló cukrot tartalmaz.
Energia | 220 kcal / 925 kJ |
Zsír | <0,5 g |
- ebből telített zsírsavak | <0,1 g |
Szénhidrát | 52 g |
- ebből cukrok | 52 g |
Fehérje | <0,5 g |
Só | 0,01 g |