Leírás és Paraméterek
A csicseriborsó glikémiás indexe (GI értéke) 35. Fehérjeforrás, élelmi rostban gazdag, magnézium, vas, cink forrás.
Összetevők: csicseriborsó liszt (50%), tápiókakeményítő, stabilizátor (xantan és guargumi).
Felhasználási javaslat:
- Tízszeres mennyiségű sózott, forrásban lévő vízben 9 percig főzzük!
MiMen csicseri borsó alapú száraztészta család a Hunorganic Kft innovatív fejlesztése, magas rost és fehérje tartalmú, nem tartalmaz kukoricát és rizst sem ellentétben a piacon kapható legtöbb gluténmentes tésztával.
Pár perc alatt bármilyen tésztaétel elkészíthető vele.
Nettó tömeg: 250 g
Átlagos tápérték 100 g | |
Energia | 1500 KJ/ 355 kcal |
Zsír | 3,2 g |
- melyből telített zsírsavak | 0,5 g |
Szénhidrát | 67,0 g |
- melyből cukrok | 1,7 g |
Fehérje | 10,7 g |
Só | 0,24 g |
Rostok | 7,6 g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Segítsd munkánkat Írd meg véleményed! :)