Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Éléskamra Sokmagvas bagett szénhidrát csökkentett lisztkeverék 215 gr

ORSZÁGSZERTE SZÁLLÍTUNK
Gyártó cikkszám: SZE-TEJ-GLU

Szendvics alapnak, csomagolható pékárunak, folyton úton lévőknek ajánljuk és azoknak, akik kedvelik a teljes kiőrlésű, ropogós magokkal dúsított pékáruk ízvilágát.
ALACSONY SZÉNHIDRÁT TARTALOM (40 G ALATT)
MAGAS ROSTTARTALOM

MAGAS FEHÉRJETARTALOM

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2023. június 21.
1.172 Ft (994 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Éléskamra Sokmagvas bagett szénhidrát csökkentett lisztkeverék 215 gr
1.172 Ft (994 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Ez az a kenyérpótló, ami után azok is kapkodnak, akik nem diétáznak, mert annyira hagyományos jellege van. Sok ropogós mag, ízletes barna tésztában: észre sem veszed, hogy mást eszel.

*A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes lisztekhez képest kb. 50%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú termék.

A lisztkeverék négy darab, egyenként kb. 14 cm-es bagett elkészítéséhez elegendő. Egymáshoz leginkább illeszkedő paleo lisztfajtákból, melyek állagra és ízre kiegészítik egymást, ez által nagyon finom, kiegyensúlyozott ízvilágú pékáru készíthető belőle. Megtévesztésig hasonlít a gabonalisztekből készült teljes kiőrlésű pékáruk ízére és állagára. Kinézetre is hagyományos érzetű. Egyik paleos liszt ízkaraktere sem jelentkezik a bagettekben.

A nyers tészta sűrűbb, formázható állagú, ezért bátran használhatod a képen látható bagett sütőformában is, mert nem folyik le róla a tészta.

Mint ahogy tőlünk megszokhattad, nagyon egyszerű elkészíteni és az adag kiadós, mert 4 db 14 cm-es bagett lesz belőle.

A bagettek elkészítéséhez csak nedves hozzávalók szükségesek, a tasak minden más szükséges alapanyagot tartalmaz.
Kedvező rost-szénhidrát összetétele miatt diétázók, fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják, ha büntetlen kenyérfogyasztásra vágynak. Rendkívül alacsony szénhidrát tartalmú lisztkeverék (40 g alatt).

Készíthető belőle hidegszendvics, "panini" melegszendvics, fogyasztható készételek, saláták mellé egyaránt. Fagyasztóban hosszú ideig tárolható és szobahőmérsékleten érdemes kiolvasztani.
Hűtőben 4-5 napig eltartható.

Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, cukorbetegeknek , inzulin rezisztenseknek, glutén érzékenyeknek, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform táplálkozást.

 Összetevők: tápióka keményítő, sárga lenmagliszt, olajos magok keveréke (napraforgómag, lenmag, szezámmag, tökmag), szezámmag liszt, útifűmaghéj liszt, porlasztva szárított tojásfehérje por,  Paleolit Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő) , himalaya só, bambuszrostliszt

Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.

Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.

Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, kókuszlisztet és élesztőt.

Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform táplálkozást.

Tápanyagtartalom 100 g lisztkeverékben
Energia kJ 1382,4
Energia kcal 331,8
zsír 9,8 g
amelyből telített zsírsavak 2,3 g
szénhidrát 37,9 g
amelyből cukrok 0,8 g
fehérje 18,7 g
2,5 g
rost 16,9 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Segítsd munkánkat Írd meg véleményed! :)

Receptajánló

Alaprecept:

 

Hozzávalók:

  • 1 csomag Éléskamra Sokmagvas bagett szénhidrát csökkentett* lisztkeverék 
  • 3 db M-es tojás (165 g)
  • 100 ml víz
  • 20 ml friss citromlé

 

Elkészítési javaslat: 3 db M-es tojást (kb. 155 g) keverj el 100 ml vízzel és 20 ml friss citromlével. Néhány perc alatt keverd simára a lisztkeverékkel. 20 perc pihentetés után vizes kézzel formázz 4 db, egyenként 14 cm hosszú bagettet. Tedd szilikonos lapra vagy bagett sütő formára és süsd 200 fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még 20 percet. Kihűlve fogyasztandó. Teljes kiőrlésű pékárura emlékeztető állagú és ízű, ropogós héjú, száraz belsejű bagettek.