Leírás és Paraméterek
Köleslisztből készült gluténmentes feketebors ízesítésű orsó száraztészta.
Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használtunk tojást és szóját sem.
A köles könnyen emészthető, tápértéke mégis magas. Beltartalmi értékei miatt érdemes lehet az étrendbe iktatni. A köles természetéből eredően gluténmentes, és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz.
Az útifű maghéj jó rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.
Összetevők: kölesliszt, víz, quinoa liszt, gluténmentes sörélesztő pehely, útifű maghéj liszt, feketebors
Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony fokozaton 2-4 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!
Tárolás: Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen tárolandó!
Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Származási hely: Magyarország
Nettó tömeg: 200g
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1542 kJ / 368 kcal |
Zsír | 3,2 g |
–Amelyből telített zsírsavak | 0,7 g |
Szénhidrát | 70 g |
–Amelyből cukrok | 0,8 g |
Rost | 7,6 g |
Fehérje | 15 g |
Só | 0,03 g |