Leírás és Paraméterek
A kesudió legjobb magában fogyasztva de különféle ételek alapanyagaként is szolgálhat. Mivel viszonylag gyorsan és könnyen puhul, így jól alkalmazható levesekbe, különféle ragukba, hozzáadhatjuk a köretnek szánt rizshez, krumplihoz is. A földimogyoróból készíthető vaj mintájára a kesudióból is készíthetünk vajat, amit levesekhez, szószokhoz adhatunk, felhasználhatjuk süteményekhez, illetve kenyérre kenve is kínálhatjuk. Száraz serpenyőben átpirítva salátákhoz adhatjuk, vagy a reggeli müzlinket gazdagíthatjuk vele.
Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Összetevők: 100% kesudió
Átlagos tápérték 100g termékben | |
Energia | 2415Kj/582kcal |
Fehérje | 18,22g |
Zsír | 43,85g |
amelyből telített zsírsavak | 7,78g |
Szénhidrát | 26,89g |
amelyből cukrok | 5,91g |
Rost | 3,3g |
Só | 0,03g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Segítsd munkánkat Írd meg véleményed! :)