Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BioVegan Bio My Cheesecake Brownies sütemény lisztkeverék 480 g

ORSZÁGSZERTE SZÁLLÍTUNK
Gyártó cikkszám: VEG-TOJ-TEJ-GLU
Bio sütőkeverékek csokoládés brownie-hoz krémes sajttorta réteggel.
  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Tejmentes
  • Laktózmentes
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. február 28.
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioVegan Bio My Cheesecake Brownies sütemény lisztkeverék 480 g
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A My Cheesecake Brownies a krémes sajttorta ízét a csokis brownie-val ötvözi. Az innovatív recept ízrobbanást biztosít, és vegánként és hagyományosan is elkészíthető.

Összetevők:

BROWNIE SÜTÉSMIIX: nyers nádcukor*, rizsliszt*, kukoricaliszt*, 14% étcsokoládé bevonat*  (kakaómassza* , cukor*, kakaóvaj*, kókuszvirágcukor*), 7,6% kakaópor*, tápiókakeményítő*, só, térfogatnövelőszer: nátrium-hidrogén-karbonát; sűrítőszer: guargumi liszt*, savanyítószer: kálium-tartarát.

SAJTTORTA KEVERÉK: nyers nádcukor*, kukoricakeményítő*, citromhéj*, 0,1% őrölt bourbon vanília*.

*ellenőrzött bio termesztésből

Nyomokban szóját, zellert, mustárt, csillagfürtöt és dióféléket tartalmazhat.

Száraz és hűvös helyen tárolandó.

Tápérték táblázat 100g
Energia 1690 kJ / 400 kcal
Zsír 5,9 g
ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrátok 81 g
ebből cukrok 50 g
Rost 3,5 g
Fehérje 4,1 g
0,4 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Segítsd munkánkat Írd meg véleményed! :)

Receptajánló

Recept:

A VEGETÁRIÁNUS verzió hozzávalók:

  A VEGÁN verzió hozzávalók:

  • 200 ml tej
  • 100 g puha vaj
  • 200 g zsírszegény túró
  • 150 g natúr joghurt (3,8% zsír)
  • 1 tojás
  • Sütő- vagy rakotttál* (20 x 20 cm)
  • Kézi mixer habverővel
  • 200 ml növényi ital
  • 100 g lágy margarin
  • 400 g növényi túró vagy joghurt
  • Sütő- vagy rakotttál* (20 x 20 cm)
  • Kézi mixer habverővel

Vegetáriánus verzió elkészítése:

  1. Melegítsd elő a sütőt 170°C-os felső/alsó hőfokra vagy 150°C-os légkeverésesre, majd kend ki jól a sütőformát. Tetszés szerint lisztezheted is őket.
  2. Egy keverőtálba öntsük a brownie-tészta keveréket, a tejet és a vajat. Habverővel felszerelt kézi mixerrel közepesen-magas fokozaton mindent simára keverünk (kb. 1 perc). A masszát a kivajazott tepsibe öntjük és egy kicsit elsimítjuk.
  3. A zsírszegény túróval, joghurttal és tojással készült sajttorta keveréket egy másik keverőedénybe tesszük, és kézi mixerrel, habverővel a legalacsonyabb fokozaton simára keverjük. A tésztát rákenjük a brownie tésztára, és villával enyhén összekeverjük mindkét tésztát.
  4. Süssük a sajttorta brownie-kat a középső rácson körülbelül 50 percig.
  5. Hagyd a sajttorta brownie-kat kihűlni a serpenyőben. Ha kihűltek, óvatosan darabokra vághatjuk és kivesszük a formából.

Vegán verzó elkészítése:

  1. Melegítsd elő a sütőt 170°C-os felső/alsó hőfokra vagy 150°C-os légkeverésesre, majd kend ki jól a sütőformát. Tetszés szerint lisztezheted is őket.
  2. Egy keverőtálban keverjük össze a brownie-keveréket a növényi tejjel és a margarinnal. Habverővel felszerelt kézi mixerrel közepesen-magas fokozaton mindent simára keverünk (kb. 1 perc). A masszát beleöntjük a tepsibe, és egy kicsit elsimítjuk.
  3. Egy másik keverőtálban keverd össze a sajttorta keveréket növényi túróval vagy joghurttal. A kézi mixer habverővel a legalacsonyabb fokozaton simára keverjük. A tésztát rákenjük a brownie tésztára, és villával enyhén összekeverjük mindkét tésztát.
  4. Süssük a sajttorta brownie-kat a középső rácson körülbelül 50 percig.
  5. Hagyd a sajttorta brownie-kat kihűlni a serpenyőben. Ha kihűltek, óvatosan darabokra vághatjuk és kivesszük a formából.

Megjegyzés : Ügyelj a sütési időre! Ha tovább sütöd a sajttorta browniet, kevésbé lesz puha.
*A vastag falú rakott edények (üveg, kerámia stb.) befolyásolhatják a sütési időt.