Leírás és Paraméterek
A brownie minden csokoládéimádó fénypontja.A szájban olvadó,sötét borítás a brownienak különleges ízt kölcsönöz,a 88%-os kakaótartalmú csokoládcseppek pedig finom csokoládéropogást biztosítanak amikor bele harapsz.Csokoládé élvezet vegán és gluténmentesen.
Összetevők:nyers nádcukor,tápióka keményítő,kukoricakeményítő,10,1 % étcsokoládé bevonat(kakaómassza,cukor kakaóvaj)8,1 % kakaópor,teljes kiőrlésű rizsliszt,rizsliszt,3,5 % étcsokoládé bevonat(kakaómassza,12 % kókuszvirág cukor,kakaóvaj)kukoricaliszt,teljes kiőrlésű kölesliszt,chia magliszt,lenfehérje,psyllium héj,só,kelesztőszer:nátrium-hidrogén-karbonát,savanyító:kálium-tartarát
Tápérték 100 gr elkészített termékben. | |
Energia | 1723 kj/ 412 kcal |
Zsír | 22 gr |
-ebből telített zsírok | 0 gr |
Szénhidrát | 50gr |
-ebből cukrok | 30gr |
Rost | 3,2 gr |
Fehérje | 2,8gr |
Só | 0,3gr |
Vélemények
Receptajánló
Hozzávalók:
150 ml víz
130 gr lágy margarin
Sütőtál 20X20
Kézi mixer habverővel
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 180 0C ra légkeverésre.A sütőformát jól kivajazzuk.A vizet, a margarint és a süteménykeveréket egy keverőtálba tesszük és jól összedolgozzuk egy mixerrel.Először alacsony fokozaton keverjük,majd magas fokozaton míg egynemű tésztát kapunk.A tésztát belesimítjuk a formákba.Tűpróbáig sütjük kb 25 percig..Először 5 percig hagyjuk hülni a süteményt a formában,majd borítsuk ki egy rácsra.