Leírás és Paraméterek
ÉDENPRÉMIUM - PISKÓTA-MUFFIN LISZTKEVERÉK
Ebből a tasakból 15 darab 20cm átmérőjű lángost, vagy 80 darab - 5cm átmérőjű fánkot lehet készíteni a feltüntetett alaprecept szerint. (megtalálod a receptajánlónkban).
Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricaliszt-, és keményítőmentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag fánkok és lángosok készítéséhez.
Minősítés
Gluténmentes
Tejmentes
Tojásmentes
Vegán
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Gluténmentes üzemben készült.
A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Tárolás: napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.
Származási hely: Magyarország
Minőségét megőrzi: (a csomagoláson jelzett időpont)
ÖSSZETEVŐK
Gluténmentes lisztkeverék (köles liszt (köles: Lengyelország),, teff liszt), tápióka keményítő, útifű maghéj liszt, térfogat növelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).
Tápértékjelölés | 100 g |
Energia | 1419 kJ / 340 kcal |
Zsír | 2,4 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,5 g |
Szénhidrát | 65,6 g |
amelyből cukrok | 0,09 g |
Rost | 10,4 g |
Fehérje | 8,7 g |
Só | 0,05 g |
Vélemények
Receptajánló
Recept 1db lángoshoz:
Hozzávalók:
- 65g lisztkeverék
- 65g langyos víz (körülbelül 40°C-os)
- 1g Eden Premium Himalaya vagy Parajdi só
- Eden Premium kókuszolaj
Elkészítés: Keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük a tésztát 5 percig. Száraz felületen nyújtsuk fél centi vastagságú körre és süssük ki mindkét oldalát forró olajban körülbelül 1-1 perc alatt. |
Recept 5db fánkhoz:
Hozzávalók:
- 60g lisztkeverék
- 60g langyos víz (körülbelül 40°C-os)
- 11g Eden Premium eritrit
- Eden Premium kókuszolaj
Elkészítés: Keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük a tésztát 5 percig. Nyújtsuk fél centiméter vastagságúra és szaggassuk ki fánk formára az összeset. Bő, forró kókuszolajban süssük ki oldalanként körülbelül 1-1 percig. Papírtörlővel itassuk le róluk a felesleges olajat. |