Leírás és Paraméterek
Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt itala 100%-ban növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. A csodálatos európai zabjaink rajonganak a jó kávéért. Úgyhogy mindegy, hogy készíted otthon a kávét – habosan vagy anélkül, tűzforrón vagy jéggel – az Alpro Barista Zab lágy íze valami varázslatosat hozhat ki kedvenc kávészemeidből. Hozzáadott cukrot nem, csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. És végül jöhet a kötelező kérdés, hogy hogy megy neked a Latte Art? Az Alproval biztosan szuperül. Hmmm, csak nem megkóstolnád? Jó úton jársz! A termék kalciumforrás.
A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához. A jó egészséghez változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt.
Glutént és tejterméket nem tarzalmaz, Természetes módon laktózmentes, Rostforrás
Összetevők
Gluténmentes zab összetevő (95,6%) (ivóvíz, zab (10%)), Napraforgóolaj, Cikóriagyökér-rost, Borsófehérje, Savanyúságot szabályozó anyag (kálium-foszfátok), Tengeri só, B2-vitamin, D2-vitamin
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Tárolás
Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás tetején (nap/hónap/év). Tárolási hőmérséklet: +1°C és +25°C között. Felbontás után tárolja hűtőszekrényben +1°C és +7°C között és 5 napon belül fogyassza el!
Tápanyagok 100 ml termékben | |
Energia | 243 kJ / 58 kcal |
Zsír | 3,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,4 g |
Szénhidrát | 6,7 g |
amelyből cukrok | 3,2 g |
Rost | 1,0 g |
Fehérje | 0,7 g |
Só | 0,13 g |
D2 | 0,75 µg |
Riboflavin (B2) | 0,21 mg |
Vélemények
Receptajánló
Elkészítés és felhasználás
Felhasználás előtt jól rázza fel és tartsa hűtőszekrényben! Ne gőzölje 65°C-nál magasabb hőmérsékletre. Nem gőzölhető újra. Használható hidegen vagy melegen, bármely kávé elkészítéséhez.